Ikkunat ja ovet asentaa Saneeraus Marko Oy

Pyydä tarjous ovi- ja ikkuna-asennuksille
Rakennustyöntekijä-ikoni

Uudet ikkunat ja ovet eivät vain näytä hyvältä, vaan ovat myös energiaa säästäviä.

Ikkunat

Vanhat, rispaantuneet, kellastuneet ikkuna­karmit ovat historiaa, kun tilaat meiltä uudet ikkunat. Voit valita mieleisesi laajasta valikoimasta, asennamme merkistä riippumatta kaikki ikkunat kohteeseen kuin kohteeseen. Tarvittaessa puhkaisemme uuden aukon ikkunalle, esimerkiksi kattoikkuna tuo huomattavasti lisävaloa yläkertaan! Kukapa ei haluaisi katsella tähti­taivasta suoraan sängystä, tai säästää sähkö­laskussa luonnon­valolla? Uudet ikkunat ovat hyvin tiivistet­tyjä, Suomen sääolosuhteisiin sopivia, jotka pitävät lämmön sisällä ja pakkasen pihalla.

Ovet

Teemme myös oviasennuksia, olipa kyse sitten ulko-ovesta, sisä­tilojen ovista tai vaikka autotallin ovesta. Ovivalikoima on kattava, aina lasiovista täyspuisiin. Asennamme uudet ovet karmeineen paikalleen ja varmistamme työn laadun tarkasti. 


Meiltä onnistuu myös väli­ovien asennus. Esimerkiksi joissain kerrostalo­asunnoissa on vain ulko-ovi, joka päästää rappukäytävän äänet sisälle ja huoneiston äänet rappu­käytävään. Laajennamme oviaukkoa sen verran sisäänpäin, että väliin mahtuu tiivis väliovi, eikä sinun tarvitse enää miettiä yksityi­syyttäsi!

Tutustu myös uudisrakentamiseen