Rakennustyöntekijä-ikoni

Uusilla tapeteilla ja maaleilla piris­tät kotisi tunnelmaa.


Haluaisitko jotain erilaista iänikuisten valkoisten seinien sijaan? Onko asuntosi ahtaan tuntuinen vanhojen tapettien takia? Me teemme nopealla aikataululla kaikkien pintojen pinta­remontit, kuten maalaukset ja tapetoinnit. Jos et halua lähteä remontoimaan koko huoneistoa, vaan kaipaat pientä päi­vitystä kotiisi, tapettien vaihtaminen ja seinien maalaus on ehdottomasti paikallaan.

Tapetointi

Tänä päivänä tapetti­valikoima on suuri, puhtaan valkoisesta tummiin, barokkityylisiin tapetteihin asti. 

Pieneen tilaan kannattaa valita vaaleat tapetit tilan tuntua tuomaan. Isompaan tilaan voikin huoletta tehdä tehoste­seiniä ja korostaa kattokorkeutta vaikkapa raitatapeteilla. Materiaaleissakin on edistytty. Enää ei tarvitse pelätä kura­roiskeita tapeteissa, sillä esimerkiksi kuitu­tapettia sopii pestä.

Maalaus

Maalipinnat on mielletty vaikeiksi; aina tulee jos jonkinlaista kuoppaa ja kumpua. Ammattilaisen teke­mänä pinta tasoitetaan tarkasti ja maalit valitaan käyttö­tarkoituksen ja tilan mukaan. Lopputulos on virheet­tömän tasainen seinäpinta!

Tutustu myös laattatöihin

Valitse ammattilainen

Valitsemalla ammattilaisen tekemään tapetoinnit ja maalaukset, säästät aikaa ja hermojasi. Myös hinta-laatusuhteen tietämyksemme on ylivertaista. Osaamme suositella sinulle tapetteja ja maaleja, jotka ovat edullisia, mutta kestäviä.