Saunaremontit Turun talousalueella

Pyydä tarjous saunaremontille
Rakennustyöntekijä-ikoni

Klassiset ja modernit saunat rakentaa Saneeraus Marko Oy.

Klassinen sauna

Klassinen, se jokaisen suomalaisen tuntema yksi­lauteinen sauna, on ollut jo pitkään kansa­kuntamme suosikki. Voit rentoutua lauteiden alla olevan valon hämyssä, heittää sopivat löylyt puu- tai sähkökiukaalle, ja vankka puinen saunan ovi isoisän veis­tämällä puukahvalla toimii lämmön eristeenä vuodesta toiseen. 


Kunnioittamalla vanhaa remontoimme saunasi sen parhaiden aikojen mukaiseen kuntoon. Uusimme lauteet, tarkastamme kiukaan tarpeen ja vaihdamme sen uuteen ja voimme jopa paneloida pihkaiset seinät uusilla laudoilla.

Moderni sauna

Nykyaikana huoneistojen moderni­soituessa on alettu kiinnit­tää huomiota enemmän sauna­osastoonkin. Koetaan, että saunankin pitää olla "osa huoneistoa". Tottahan tämä onkin, jos kotisi on moderni led-valais­tuksineen, on saunankin oltava samaa luokkaa! Miltä kuulostaisi seinää kiertävät lauteet design-seinillä, vesielementit, valaistut löylyvesikulhot, tuikkiva tähti­taivasta muistuttava valo­kuitukatto? Lasinen ovi hiekka­puhalletulla pinnalla antaa tarpeeksi hämyä tunnelmalliseen, moderniin saunaan ja kiukaissakin on nykyään monenlaista vaihtoehtoa pallo­kiukaista torni­kiukaisiin.