Rakentaminen – Uudisrakentamisen palvelut

Pyydä tarjous uudisrakentamiselle
Rakennustyöntekijä-ikoni

Saneeraus Marko Oy ei pelkästään saneeraa tai remontoi, vaan me myös rakennamme uutta!

Piha- ja omakotirakentaminen

Oletko rakentamassa unelmiesi omakotitaloa, vai kaipaatko uutta terassia vanhan ja ränsistyneen tilalle?


Teemme uudisrakentamista aina omakotirakentamiseen asti. Monenlaiset kirvesmiehentyöt ovat alaamme, joten erityyppiset materiaalit ja kohteet ovat tuttua työstettävää. Toimialueemme on Turku ja lähikunnat, ja asiakkaitamme ovat niin yksityiset, yritykset kuin kunnallinen sektorikin.


Piharakentamisen saralla toteutamme muun muassa terassit, portaat, pihojen laatoitukset ja muut pihan viihtyisyyttä lisäävät työt.


Kerro meille mitä mielessäsi on ja mitä pihaasi haluat, me toteutamme sen. Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia, joten voit luottaa, että teemme työt hyvin!

Tutustu myös huoneistoremontteihin

Monipuolista rakentamista puusta

Puu on monipuolinen rakennusmateriaali, jonka käyttökohteita on lukuisia. Puuta on helppo työstää ja se on rakenteeltaan kevyt, mutta luja. Kun puurakentaminen tehdään oikein, rakennuksesta tulee kaunis ja pitkäikäinen. Saneeraus Marko toteuttaa rakennusurakassasi kaikki työt, joissa tarvitaan taidokasta puunkäsittelyä ja rakennustaitoa – saat kestäviä ja onnistuneita lopputuloksia.


Voimme osallistua rakennusurakkaasi toteuttamalla talon pystytyksessä tarvittavat seinien ja katon runkotyöt. Teemme sisätiloihin lattia- ja kattolistoitukset sekä paneloinnit seiniin ja kattoihin. Talosi julkisivuun toteutamme kauniin puuverhoilun.


Työ tehdään aina sopimuksen mukaan sovitusti joko tuntityönä tai urakkana hintatakuu-periaat­teella. Sinun toiveesi on meille tärkeä. Haluamme toteuttaa jokaisen urakan tavalla, joka vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita.